Barion Pixel
CSATLAKOZZ A GLOBE DENTAL INNOVATÍV FOGORVOSI CSAPATÁHOZ!
Új

Cégünk két modern fogorvosi rendelőt üzemeltet, és most egy kivételes lehetőséget kínálunk egy általános fogorvos számára, aki szeretne csatlakozni egy kiemelkedő színvonalú, nagy páciensforgalmú rendelőhöz Budapesten az V. kerületben.

Olyan szakembert keresünk, aki rendelkezik általános fogászati tapasztalattal és szívesen csatlakozna egy támogató, innovatív fogorvosi csapathoz. Fontos számunkra, hogy kollégánk elkötelezett legyen a pácienselégedettség iránt és nyitott legyen a szakmai fejlődésre.

A munkavégzés során praxislaborunkban magasan képzett fogtechnikusok állnak rendelkezésre, hogy segítsék a szakmai kihívásokat. Csapatunk összetartó és segítőkész, rendszeresen tartunk meetingeket, és biztosítjuk a továbbképzési lehetőségeket a folyamatos fejlődés érdekében.

Amellett, hogy szakmailag elkötelezettek vagyunk, nagy hangsúlyt fektetünk a kollégák boldogságára és elégedettségére is. Jó munkahelyi körülményeket biztosítunk, és szeretnénk olyan rendelőt építeni, amely méltán híres a szakmai színvonaláról és a csapatszelleméről.

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál hozzánk, akkor kérjük, küldd el önéletrajzod és motivációs leveled az alábbi elérhetőségre:

Email: job.globedental@gmail.com

Várjuk jelentkezésedet!

Áttekintés